E-mail: veterina.ivancna@siol.net

Telefon: 01 787 71 11

Veterinarstvo

Ambulanta Ivančna Gorica


Ljubljanska cesta 2B, 1295 Ivančna Gorica
> zemljevid

tel:gsm:01 787 71 11
01 786 97 66
01 786 97 67

041 626 935
041 327 716

Delovni čas:

pon - pet:
07:00 - 18:00 ure


sob:
08:00 - 11:00 ure

Dežurna številka
izven delovnega časa:
041 327 716

Veterinarstvo

Ambulanta Grosuplje


Taborska cesta 32, 1290 Grosuplje
> zemljevid

tel:


gsm:

01 786 31 70
01 786 28 50

051 302 832

Delovni čas:

pon - pet:
07:00 - 12:00 ure
15:00 - 18:00 ure

sob:
08:00 - 11:00. ure

Dežurna številka
izven delovnega časa:
041 327 716

Veterinarstvo

Povezave in obrazci

- Nekomercialni premiki živali
- Zakoni o zaščiti živali
- Izjava o prehranski varnosti za živali namenjene v zakol

Hrana Eukanuba

eukanuba

Hrana Eukanuba
je hrana višje kakovostnega razreda prilagojena potrebam vašega ljubljenčka!
Eukanuba je popolna in 100% uravnotežena hrana, zato bi kakršnokoli dodajanje vitaminov ali mineralov porušilo njeno uravnoteženost.

Izdelana je tako, da vašega psa oskrbi s hrano, ki vsebuje uravnotežene in optimalne količine beljakovin, maščob, vlaknin, ogljikovih hidratov, vitaminov in mineralov, zaradi katerih ni potrebno dodajati nobenih vitaminskih dodatkov ter vsebuje preverjene količine maščobnih kislin za vzdrževanje kože in dlake. Briketi Eukanuba so zelo ješči in visoko prebavljivi.

Narejena je na osnovi Vital Health System-a, ki deluje na šest osnovnih funkcij organizma:

 • Vpliva na delovanje srca, ledvic in na delovanje imunskega sistema. Podpira močan imunski sistem s pomočjo antioksidantov, kot so vitamin E. pri obnovi zdravih celic v telesu. Nova patentirana mešanica ogljikovih hidratov; pomaga nadzorovati krvni sladkor po obroku in tako dolgoročno zmanjšuje nevarnost debelosti in diabetesa s koruzo, ječmenom in sorgom
 • Deluje na prebavni sistem. Pomaga pri ohranjanju zdravega prebavnega trakta. Zagotavlja posebno mešanico prebiotičnih vlaken in probiotikov.
 • Zagotavlja zdravo ustno higieno. Nega zob; Eukanuba briketi v kombinaciji s posebnimi minerali preprečujejo nastajanje zobnega kamna
 • Zagotavlja zdravo dlako in kožo.
 • Za zdrave kosti in mišice. Sistem varovanja sklepov; z glukozaminom in hondroitin sulfatom podpira tvorbo zdravega hrustanca in s tem zdravje in gibljivost sklepov. Sistem kontrole teže; pomaga pri izgorevanju maščobe in zmanjšuje ali nadzira telesno težo ter hkrati ohranja mišično maso z L-karnitinom in povišanimi količinami vit. A.
 • Za nevrološki sistem. DHA; naravna omega 3 maščobna kislina dokazano izboljša razvoj možganov in njihovo kapaciteto.

ZAKAJ JE EUKANUBA TAKO DRAGA in ALI JE RES TOLIKO BOLJŠA OD OSTALE, CENEJŠE HRANE?Eukanuba je dražja od izdelkov drugih blagovnih znamk zato, ker vsebuje samo visoko kvalitetne surovine. Uporabljene so le beljakovine živalskega izvora, ki pa so precej dražje od soje ali žitaric. Ker pa je bolj zgoščena in bolj kvalitetna od ostale hrane, jo boste porabili bistveno manj in tako precej privarčevali. Poleg tega Eukanuba vsebuje najnovejša tehnološka odkritja, ki zagotavljajo vaši živali dolgoročno optimalno zdravje in dobro počutje.

Izbirate lahko med različnimi vrstami hrane:

 • Puppy&Junior (za mladičke): za mladiče majhnih pasem (odrasla teža do 10 kg), srednje velikih pasem (odrasla teža 10 – 25 kg) in mladiči velikih pasem (nad 25 kg) ter med okusoma jagnjetine in piščanca.
 • Adult maintenance (za odrasle pse): se prav tako lahko odločate med hrano za majhne pasme, za srednje in velike pasme ter med okusoma piščanca in jagnjetine
 • Mature&Senior. Hrana za starejše pse (razdelitev je ista)
 • Hrana light za predebele pse
 • Hrana za občutljive pse:
  Eukanuba daily care:
  Eukanuba Daily Care: Overweight, Sterilized
  Eukanuba Daily Care: Senior plus
  Eukanuba Daily Care: Sensitive Digestion
  Eukanuba Daily Care: Sensitive Joints
  Eukanuba Daily Care: Sensitive Skin
 • Wild nature z lososom ali puranom ali jelenovim mesom
 • Na voljo so tudi veterinarske diete za pse in mačke : Dermatosis FP formula, Intestinal formula, Renal formula, Glucose Control Formula, Restricted Calorie Formula and Rewards, High Calorie Formula…

eukanuba